2014-04-01 1958 views
 因朋友送了一張$100的coupon, 見未試過這間pizza, 所以約了朋友來試試新野,這間餐廳係正戲院隔離, 正好打發睇戲之前既時間.我們三人沒有訂位, 大約7時左右來到, 但也不用等位, 進去見還有卡位, 就要求店員給我們安排坐卡位, 餐廳環境亦很舒適, 本來店員有推介脆豬手, 不過生緊痱滋唔想食咁熱氣, 所以點了一份Ribs, 配薯條.另外叫左個叫舞台pizza既野, 見有雜誌推介過, 初頭以為係大包, 諗住可以點醋同欖油食,點知原來係空心既, 感覺唔係咁抵食, 但個海鮮料蕃茄汁味道都OK.另外點了一份野菌炒雜菜, 但我覺得佢似沙律多啲. 本來只叫左以上幾樣, 但食食下覺得唔係好夠, 再加左一個拼盤.整體來說, 野食唔算好特出, 但用餐環境就好舒服, 我們三人邊食邊暢談, 差不多吃到9點, 電影就快開場才急急埋單.埋單時卻沒留意, 回到家後才發現, 發票上有印了個睇好戲優惠, 這次錯過了, 不知道究竟有什麼優惠呢?!?

這間餐廳係正戲院隔離, 正好打發睇戲之前既時間.

我們三人沒有訂位, 大約7時左右來到, 但也不用等位,

另外點了一份野菌炒雜菜, 但我覺得佢似沙律多啲.
整體來說, 野食唔算好特出, 但用餐環境就好舒服,
這次錯過了, 不知道究竟有什麼優惠呢?!?
2014-03-28