2021-03-11 1389 views
又黎海港城!呢個疫情去得最多都係呢個商場,冇辦法,推出嘅coupon 優惠真係非常之吸引,等同半價!所以會逐間周圍試食,講真如果唔係有coupon優惠我真係未必會嚟呢度!呢度賣點戶外全海景,坐喺度一邊sabu sabu 一邊飲啤酒🍻,真係好爽快食物方面:由於第一次黎唔知叫乜,所以叫店員推介,我哋三人叫咗個set ! 由於本人唔食牛,問下可唔可以一半牛一半,注意本身個set 係日本和牛sabu sabu,店員本身話唔改得,之後同廚房傾左一輪又話改得,所以個set 係一半牛一半豬,但係埋單之後睇返餐牌諗返咁樣轉係非常之唔抵呀😩早知唔叫套餐淨係一個豬嘅美人鍋!不過我只會嚟一次就夠!食物唔算特別吸引,完全唔值咁嘅價錢!

食物唔算特別吸引,完全唔值咁嘅價錢!