2021-03-19 300 views
食完夜晚飯當然要食甜品喇🤤去親K11我對腳就好自然行去Smile食杯乳酪芭菲🍨今日遠遠望去難得仲有位添!落地玻璃,地方不算大,但都有6張高櫈俾客人坐低,邊欣賞街外邊嘆芭菲人氣選項外,間中都會出啲Special期間限定,今期喺靜崗草莓🍓但....不是我杯茶今次仍然揀我食開嘅2款,可能都隔咗一排無食,配料唔同咗,但芭菲賣相仍然吸晴,少女心大爆發💖Smile coffee☕️上面鋪滿合核咖啡曲奇🍪 伴上一支爆炸糖百力枝,中層喺餅乾碎碎, 有食過Crumbs嘅應該都非常鍾情「乳酪+餅乾碎」嘅組合;最底層喺咖啡凍,未試過依種配搭,滑捋捋嘅質感配上微酸幼滑乳酪雪糕,感覺十分清爽,唔覺得膩之餘喺非常之咁夾,一眾愛啡人士就真嘅要一試😋I love green🍵相對就比較失色,上面同樣鋪滿綠茶蕨餅同一大塊綠茶芝麻薄脆,蕨餅煙韌,淡淡綠茶香👍🏻綠茶芝麻薄脆味道不太夾,可以話有啲怪;中層嘅綠茶布朗尼質感難以形容,乾!硬!鞋!🤮最底層就比較正常都喺用餅乾碎做底,總結嚟講,依款比之前退步咗,表現一般😕

I  love  green  tea  &   Smile coffee

Smile coffee☕️

I love green🍵
2021-03-18
$48 (Last Night Supper)