2023-10-04 337 views
是日拍拖日,比約會時間早左一粒鐘抵達圓方,咁啱又未食午餐,個心諗住「我要食壽司!」搭緊扶手電梯往上時,雙眼向上望到Starbucks ,又心郁郁「定係食Starbucks 好呢?但係今日假期實勁多人⋯」最終都堅持✊「我要食壽司」小妹一早知道圓方間超級市場3hreesixty係有堂食😍就一直朝着壽司部方向進發,呢間小店[中与志お食事処]係得吧枱坐,食既內容同之前分享過既《ナカヨ食堂》差唔多,為左滿足自己慾望又唔想食太貴,於是乎揀左角切雜錦海鮮丼$88,居然係有奉送大碗三文魚味噌湯,本身吾知有湯飲😂變左驚喜Happy❣️魚生飯都幾大碗,有八爪魚粒、三文魚粒、蛋粒、青瓜粒、三文魚籽&吞拿魚蓉,可能肚餓🤤我覺得好好食呀,成碗食晒✌🏻✌🏻食晒碗飯仲飲埋碗湯,超級滿足丫🤭🤭好記得呢間超市裝修前,都有嚟過食拉麵架,距離而家差唔多成五年前🤔好早已經識得嚟圓方搵好野食😏係咪估唔到呢,圓方都搵到抵食之物😚

三文魚味噌湯
角切雜錦海鮮丼
2023-10-01
$88 (Lunch)
三文魚味噌湯
角切雜錦海鮮丼