2013-01-12 1175 views
女朋友今日揀0左喱間 LaVilla 尖沙咀店食半自助餐同我做生日,餐廳內裡的環境幾好,如果想輕輕鬆鬆吹0下海風0既朋友可以選擇坐露天的座位,都幾寫意嫁!(任食)沙律、生果同d配菜都幾新鮮、煙三文魚都好食!南瓜湯幾甜、口感好濃、本人就覺得傑0左d蒜蓉包焗得又香又脆,內裡一d都唔韌、好軟綿綿,包上的蒜蓉醬加上香草,好好食如果大家想食得再濃味一點可以加隔離果碟黑炆炆 0既橄欖醬,其實個橄欖醬都幾甜、幾香嫁!主菜0黎喇,女朋友揀0左個牛扒,燒得外邊好香口、鎖住晒d肉汁、牛味好濃、味道都幾好!我就叫0左個蒜香蟹肉扁意粉、幾多蟹肉嫁、佢d汁好鮮味、好正、個意粉索晒Very Good!(任食)甜品都有好多款俾大家揀,至於味道就普普通通啦!不過佢地d雪糕好好食嫁、因為係自家製0既關系掛

(任食)
沙律、生果同d配菜都幾新鮮、煙三文魚都好食!
南瓜湯幾甜、口感好濃、本人就覺得傑0左d

如果大家想食得再濃味一點可以加隔離果碟黑炆炆 0既橄欖醬,

其實個橄欖醬都幾甜、幾香嫁!
(任食)甜品都有好多款俾大家揀,至於味道就普普通通啦!

不過佢地d雪糕好好食嫁、因為係自家製0既關系掛
2012-12-22
$210 (Lunch)