2017-02-04 240 views
今個新年老媽子話唔想煮, 咁我同妹子就攪攪新意思, 係市區搵左呢間叫樂園既樓上餐廳BBQ, 燒野食, 因為地點就到灑阿媽個邊既親戚=)其實本來搵左幾間, 一係新年無開一係就太貴, 而間就每位$238 任飲任燒, 可以由6:30PM燒到12PM, 時間多D, 同埋見D COMMENTS都係幾好, 所以就BOOK 左呢間, 要下訂$300, 當日可以退返訂, 不過人數訂左幾多人就要收幾多個人頭錢, 就算人少左都要收返個個數, 所以如果有人臨時黎唔到都幾大獲!! 要俾埋佢個份!!個晚得我地係揀燒野食, 其他枱食西餐, 所以個燒烤露枱我地係用灑既, 而室內都安排左 20人枱俾我地, 所以都算係可以兩邊坐下, 走動下, 食物方面, 其實都係大路野, 雞牛豬, 丸類蔬菜個D, 醃得都入味同感覺幾衞生幾新鮮, 一盆盆包好, 調味料個D都幾齊全, 最好食應該係牛肉串, 同豬頸肉, 豬頸肉用炭黎燒係好惹味同點燒都爽口彈牙, 牛肉串又係好香黑椒味同有肉味, 一口一粒, 唔洗煩! 飲品都係汽水個D, 不過佢呢度可以任帶酒上黎都無收任何費用, 所以我地都無咩飲佢D汽水, 飲啤酒紅酒多!如果想係市區方便燒下野食

如果想係市區方便燒下野食, 玩下, 呢度係唔錯既選擇, 不過可惜無K 唱!!
2017-01-31