2022-11-06 1148 views
💭每次聽朋友相聚都想揀到間可以坐得舒服又傾計傾得舒服既餐廳~呢間餐廳係一個唔錯既選擇👍🏻👍🏻👍🏻呢間居酒屋無限時食既,可以同朋友飲住酒食住野慢慢傾🥰🥰🥰d野食重要係好高質架😋😋😋🌸免治雞肉棒 HKD38🌟🌟🌟🌟🌟雞肉棒撈埋個蛋+醬汁,每啖都有濃濃既蛋香同埋醬汁既香味,真係好好味呀👍🏻👍🏻👍🏻推薦🙋🏻‍♀️🌸燒味醂魚乾 HKD88🌟🌟🌟🌟🌟去居酒屋有得點雞泡魚乾的話我一定會點!送酒一流🥰👍🏻🌸雞軟骨唐揚配辣蛋黃醬 HKD48🌟🌟🌟🌟只要係新鮮炸起即炸物,都好小會唔好食,呢個雞軟骨炸到熱辣辣,脆卜卜,讚👍🏻🌸炸慢煮黑豚腩 HKD78 🌟🌟🌟🌟🌟雖然炸+🐷腩肉呢個組合好肥,但味道誘人😍呢個邪惡既炸黑豚腩真係炸得剛剛好,個腩既油脂配上炸過既口感,又香又好味!🌸黑豚腩鹽燒 HKD38🌟🌟🌟🌟呢個都好好味,但係我個人覺得炸既🐷腩肉再惹味d🌸鰻魚鹽燒 HKD 48 🌟🌟🌟🌟鰻魚用鹽燒都好味,👍🏻🌸日本小茄子味增燒 HKD 28🌟🌟🌸炸厚豆腐味增燒 HKD 28🌟🌟🌟🌸牛舌海鹽燒 HKD 72🌟🌟🌟🌟🌟呢個牛舌好好味!唔會燒得太老,d 油脂有小小入口就融既感覺,好食+推薦🙋🏻‍♀️🌸黑松露牛油炒野菌 HK

🌸免治雞肉棒 HKD38🌟🌟🌟🌟🌟

雞軟骨

🌸炸慢煮黑豚腩 HKD78 🌟🌟🌟🌟🌟
炸慢煮黑豚腩

🌸黑豚腩鹽燒 HKD38🌟🌟🌟🌟
呢個都好好味,但係我個人覺得炸既🐷腩肉再惹味d

🌸鰻魚鹽燒 HKD 48 🌟🌟🌟🌟
鰻魚用鹽燒都好味,👍🏻

🌸日本小茄子味增燒 HKD 28🌟🌟

🌸炸厚豆腐味增燒 HKD 28🌟🌟🌟

🌸牛舌海鹽燒 HKD 72🌟🌟🌟🌟🌟
牛舌海鹽燒

🌸黑松露牛油炒野菌 HKD 58🌟🌟🌟🌟🌟
重口味人士必點,牛油+ 黑松露炒菇原來個味道可以咁夾架!大推🙋🏻‍♀️
黑松露牛油炒野菌

🌸炸芝士年糕 HKD 38🌟🌟🌟🌟🌟
必點!剛炸起既芝士年糕咬落去有種好滿足既感覺,仲可以做到拉絲既效果!大推😋
炸芝士年糕

🌸關東煮🌟🌟🌟