2023-06-15 85 views
唔知有冇人同我一樣好鍾意去K11 musea,感覺呢個係一個好有設計感嘅商場😛今次就去入面嘅藝術cafe感受個種藝術氣息🎨呢到嘅菜式除咗擺盤有心思,味道都有驚喜🤣 香煎慢煮三文魚扒($198)魚皮煎到好脆,三文魚生熟啱啱好,入面嘅油脂香好正,而配菜嘅菠菜用蒜蓉炒過,加埋大量三文魚籽都幾香🤪橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子($208) 都唔錯,大大粒嘅帶子有5大件,而且件件都煎得啱啱好,幾嫩口,意粉都用蒜茸炒香過,整體嚟講都唔錯🤍嚟到當然要叫返杯最iconic嘅藝術打印咖啡 ($98)☕️今次揀咗梵高嘅星夜,base揀咗朱古力,個造型真係啱晒打卡🍫甜品嘅Tiramisu ($88)都唔錯,朱古力味較重,餘韻帶淡淡酒香,手指餅唔會太淋,overall都唔會太甜😆呢到環境都算舒服,以地段嚟講定價算合理,而且食物質素唔錯,擺盤真心幾靚,想打卡嘅朋友可以一試~另外舖頭入面仲有啲其他藝術品出售,有興趣都可以留意下🖼️

• Tiramisu
  • 橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子