🥰竟然坑口東港城都開左啊!真係要大讚佢哋💫門口望入去好光猛以外星為主題,價錢親民🥰食燒肉,最怕食完之後成身油煙味,但係佢哋唔會有呢個問題,因為佢哋嘅抽風系統做得非常好,佢哋嘅燒烤爐有一個好好嘅抽風系統👍🏻地方除咗光猛之外,仲好乾淨👍🏻另一個賣點就係佢哋運送食物嘅🚝非常可愛😆💫 Prime Grade 牛五花、牛小排套餐~$88(肉嘅份量可以自己選擇,我哋呢個餐今次選擇咗100g嘅肉,想識多啲就俾多少少錢,仲有另外我哋加咗$15升級做紫菜溫泉蛋飯,飯有三個份量選擇,100 g至300 g😎~都唔需要額外加錢)💫 Prime Grade 牛五花、肩胛牛柳、牛小排套餐~$128(呢個份量係150 g肉,每個餐都會配飯、麵豉湯、泡菜或者沙律⋯白飯加$15可以升級紫菜溫泉蛋飯(我哋叫咗300 g飯😂),唔好睇佢咁平,牛嘅雪花都好均勻,性價比高)💫焙茶奶凍~$22(呢個一定要讚,口感順滑,質地棉密,茶味濃郁,必點甜品)💫白桃烏龍冷泡茶~$15💫玫瑰荔枝冷泡茶~$15(佢哋自家製嘅冷泡茶😍 茶味香濃$15非常抵飲)調味料亦都好齊全,佢哋嘅黑椒同埋岩鹽,仲要係自動,方便得來又好過癮😂

🥰竟然坑口東港城都開左啊!真係要大讚佢哋💫
門口望入去好光猛以外星為主題,價錢親民🥰

💫 Prime Grade 牛五花、牛小排套餐~$88
(肉嘅份量可以自己選擇,我哋呢個餐今次選擇咗

💫焙茶奶凍~$22
(呢個一定要讚,口感順滑,質地棉密,茶味濃郁,必點甜品

💫白桃烏龍冷泡茶~$15
💫玫瑰荔枝冷泡茶~$15
(佢哋自家製嘅冷泡茶😍 茶味香濃$15非常抵飲)

• Prime Grade 牛五花、牛小排套餐
  • Prime Grade 牛五花、肩胛牛柳、牛小排套餐
  • 焙茶奶凍