2024-03-07 33 views
本人食過佢另一間分店,所以今次見到佢新開左喺康城特別想試吓,同埋可以食下唔同嘅菜式叫咗一個泰式蟹肉蛋捲,首先第一下切開真係有驚喜,一舊舊大蟹肉,但係佢嘅分布亦都唔算太平均,之後食嘅時候亦都主要都係蛋為主。側邊亦都有好多羽衣甘藍可以到沙律食用。味道方面比較單調,唔算有特別大嘅驚喜。另外,我叫咗芒果軟殼蟹米紙卷,比較大嚿,口細嘅人,可能要分兩啖先食得曬,入邊冇醬汁,但係有另外放置,主要以清新為主,係一度我滿意嘅菜式另外我叫咗一個雞肉主食,但係唔記得影相,記憶中係不過不失。未有特別過人之處。反而呢餐飯,我最欣賞係佢嘅特飲一杯鮮芒椰漿柚子露,另一杯已經唔太記得係咩,因為係朋友飲,淨係記得佢都話好欣賞杯嘢飲。我個杯點解會話覺得出色,主要因為上邊有個小芒果都真係十分之甜,同埋已經𠝹開一粒粒果肉,正當我食完嘅時候以為淨係飲嘢嘅時候下邊又有一粒粒既柚子果肉,飲到最後竟然都仲有一塊芒果肉喺入邊,十分特別有心思整體成間店,味道都唔錯,一定會再嚟食🌟🌟🌟🌟🌟

反而呢餐飯,我最欣賞係佢嘅特飲

整體成間店,味道都唔錯,一定會再嚟食🌟🌟🌟🌟🌟
2024-02-28
Type of Meal