2010-09-14
周圍食餐飯兩個人加埋100蚊真係基本需要.....見唔係特別太肚餓,所以入去試下啦~~~自己搵位再去買飛,之後有人拎野食比你坐位都有成30個,但都係比較迫,行人路仲好窄,好似我咁肥就行得有d 辛苦啦~~~叫左一個意粉$38,一個飯$42,跟一個set$40(有餐包,餐湯,飲品及蛋糕)芝士茄汁意大利麵雖然無"食送",只有芝士,小小cream同埋用茄汁炒過o既意粉,雖然平平無奇,但都算唔差,40蚊有找黎講除左係個份量細d 之外,合格有餘半熟蛋牛肉飯個汁就好深色啦,但無咩味,牛肉小,反而仲有煙肉,要自己加返小小芝士粉先有可以,份量ok,但下次我黎都未必會食飯了,意粉好食好多cake我都唔記得叫咩名了,總之有Tomato o既影子,大大件,多多cram,小小蛋糕+慕絲,好睇但又唔係好好食咁,下次一定唔食呢款
自己搵位再去買飛,之後有人拎野食比你
芝士茄汁意大利麵
半熟蛋牛肉飯