工業風Cafe外面望係幾Chill既,而且好近地鐵站,好方便,但咁啱坐左係Bar枱最入,就對住洗碗位同垃圾桶🥲完全無Feel🤦🏻‍♀️亦因為咁店員伸長手都送唔到餐過黎😮‍💨可能我坐另一邊個感覺又會唔同🤔另外要留意俾左錢先可以坐低,星期六日多人可能要係門口排隊,所以你最好拎定menu睇,如果唔係到你有位坐,都要你諗好俾好錢先坐得低。🔸𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚 ☕️🔸𝑭𝒍𝒂𝒕 𝑾𝒉𝒊𝒕𝒆 ☕️Dirty奶多得濟,啡味都唔夠出,你睇相就知唔合格🙈Dirty黎講,飲得咁多間。。真係最差既一杯。。🔸𝑺𝒆𝒂 𝑺𝒂𝒍𝒕 𝑪𝒂𝒓𝒂𝒎𝒆𝒍 𝑷𝒊𝒔𝒕𝒂𝒄𝒉𝒊𝒐 𝑩𝒂𝒈𝒆𝒍 🥯 Bagel口感Ok但海鹽焦糖冇海鹽味只有死甜焦糖味,開心果只有面頭幾粒開心果碎,如果bagel有開心果醬或者係開心果味會開心啲😂📍#OutofOffice (#土瓜灣美食)土瓜灣美善同里8號美怡大廈地下1-3號舖

🔸𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚 ☕️
Dirty

🔸𝑭𝒍𝒂𝒕 𝑾𝒉𝒊𝒕𝒆 ☕️

📍#OutofOffice (#土瓜灣美食)
土瓜灣美善同里8號美怡大廈地下1-3號舖