2023-05-10 1597 views
嚟到先知冇炭爐,但係一場嚟到都照食啦。食物/衛生/價錢都可以的,本身仲諗住如果遲啲有番炭爐再返嚟食。—————————————————————但係我對呢間餐廳嘅處事手法就不敢恭維,話說食到準備埋單我哋發現有一碟牛舌冇黎,就同一位女員工講無上到,可唔可以cancel咗佢,隔咗一陣有另一個男員工(疑似老細)同我哋講嗰碟牛舌一早上咗,可以睇cctv check番。我哋一行幾人再確認一次冇人見過同食過牛舌,就同員工講咁你check啦,佢隔咗一陣都係堅持上咗,咁啱我哋上齊餸嗰陣時影咗一張相,我哋俾男員工望一望,佢話我地個爐上面嗰啲就係牛舌,但嗰一千零一塊我好肯定係羊肉片。—————————————————————如是者來來回回幾次又話check cctv 又話上咗,最尾無啦啦走埋嚟細細聲話cancel咗,一句唔好意思都冇。—————————————————————其實本身只係一件好少嘅事,幫襯呢類型嘅火鍋店我亦唔需要一啲咩優質嘅服務,但因為一碟餸無上咁小事,而多次講需要check cctv 感覺已經唔多良好,成個過程係咁質疑我哋,搞到好似我哋存心呃你一碟$100樓下嘅牛舌咁。總結,男員工嘅處事手
—————————————————————
其實本身只係一件好少嘅事,幫襯呢類型嘅火鍋店我亦唔需要一啲咩優質嘅服務,但因為一碟餸無上咁小事,而多次講需要check cctv 感覺已經唔多良好,成個過程係咁質疑我哋,搞到好似我哋存心呃你一碟$100樓下嘅牛舌咁。總結,男員工嘅處事手法同埋說話技巧有待改善。