2022-10-30 602 views
今日好開心同屋企人去咗天水圍天一商場嘅一間越南嘢,食物超級好食,可達到高,住天水圍的人一定要去啊,首先佢的地理位置,是在天水圍站搭輕鐵去天秀站,天秀站一落車,行1分鐘就會到呢一間餐廳,真係好方便呀!至於食物方面,佢有好多選擇,有湯河粉,金邊粉,亦都有咖喱飯,香茅雞扒飯,真係好多選擇啊,我食過咖喱雞扒飯,佢個咖喱好友咖喱味,好惹味,撈飯一流呀,而且佢嘅雞扒都份量好多,絕對係物超所值,然後佢哋個美祿朱古力,仲要係免費送飲,超級抵呀,唔使加錢,仲有佢嘅湯麵,我哋嗌咗一個肥牛湯麵,個湯底好夜魅,牛肉都好多,個份量真係好經濟實惠啊,至於餐廳的侍應,服務都係一流,全部都係年輕人,佢哋嘅反應都好快,超級體貼客人的需要,所以真係好值得去啊!