2016-12-01 480 views
姆明之家班戟配和歌山八朔柑 $158我諗我上癮了 見佢地轉左menu有一個新口味即刻去左食 果然無令我失望 好特別八朔柑帶甜酸苦於一身 食一落口甜酸味散於口腔 後來就有啲耐人尋味既苦澀味 除左有新水果進場 姆明屋企入面既甜品都轉左 有番石榴啫凍、黑芝麻牛奶布丁同埋紅莓慕絲 我最愛就係番石榴啫喱 感覺好清新同埋比較罕見😊班戟就依然係甘好食 鬆軟重蛋香 配埋佢輕盈既cream 上枱熱烘烘 岩晒微冷天氣暖暖胃 甜品控表示好滿意除左班戟 Tea set既依個吉士牛角包我都幾鐘意👍 望住個境 再嘆個tea😊-雜莓吉士牛角包 $78牛角包微暖 烘得脆脆 吉士creamy微甜 一凍一暖甘 一齊食都幾正 兩人share最適合👭 加上啲草莓同藍莓balance番 整體吾膩😉 更愛佢地既薯條 脆身又香 除左茄汁仲有黑松露cream cheese醬👅 幾惹味 忍吾到口係甘食😂
姆明之家班戟配和歌山八朔柑 $158

雜莓吉士牛角包 $78