今日收工約左朋友上左Soho食野,上到扶手電梯頂就見到呢間裝修超有心思既Ninetys,有室內位有室外位,我地揀左室內位。好好彩,呢度原來九月換左新menu,好多新菜式,店員熱情推介,我地亦好有興趣試新野。<Bingtanghulu Iberico Wrap> ($268)冰糖葫蘆製法既豬肉配青瓜絲、蔥絲同秘製菠蘿醬汁,個wrap要自己包,方法似食片皮鴨,包住一齊食感覺清新,甜甜地幾特別,唔會太膩。<Thai Style Sriracha Chicken w/ Pineapple Burger> ($148)雞扒夠厚,調味岩岩好,加埋燒菠蘿同微辣既sauce效果好夾,超足料啊,所以要一啖咬哂所有材料真係唔容易。<Coffee Beer - Fruity> ($78)Ninetys係以咖啡聞名,今晚黎到見到呢度仲有埋手工咖啡啤酒,咁特別就當然要品嚐一下。原來加左咖啡之後,啤酒冇平時咁苦,個aftertaste好有咖啡味,真係大開眼界!

Bingtanghulu Iberico Wrap

<Coffee Beer - Fruity> ($78)
Coffee  Beer  -  Fruity
2019-09-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
Coffee  Beer  -  Fruity
Bingtanghulu Iberico Wrap