2022-06-11 103 views
夏天到啦‼️雖然呢排成日落雨。。是熱時凍時焗。。但都係時候食下冰啦😋我本身好怕食凍野。。啲牙會好痹。。但都係底擋唔到食冰嘅威力。。但然我一定要同朋友一齊食架啦。。唔係點會食得晒。。好在朋友們都好了解我。。都會做主力食冰個個。。我就試少少啦。。呢間冰屋係日本過江黎。。都有信心保證架👍🏼👍🏼🧊ᗰI᙭Eᗪ ᗷEᖇᖇIES YOGᑌᖇT SET ᗯITᕼ ᗯᗩᖇᗩᗷI ᗰOᑕᕼI📍 Shari Shari Kakigori House 氷屋 (中環)中環蘇豪士丹頓街47號地舗=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongko
夏天到啦‼️
雖然呢排成日落雨。。是熱時凍時焗。。
但都係時候食下冰啦😋
我本身好怕食凍野。。啲牙會好痹。。
但都係底擋唔到食冰嘅威力。。
但然我一定要同朋友一齊食架啦。。
唔係點會食得晒。。好在朋友們都好了解我。。
都會做主力食冰個個。。我就試少少啦。。
呢間冰屋係日本過江黎。。都有信心保證架👍🏼👍🏼

中環蘇豪士丹頓街47號地舗

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#sharishari#sharisharikakigorihouse#centre#centrefood#centrecafe#cwbfood#cwbcafe#中環cafe#中環美食