第一次同朋友黎呢間食LUNCH,有唔少老外起度食。叫左個SET $88,有南瓜湯送面包,呢度既南瓜湯係我SO FAR起香港飲過最好味,比起PRET果D好飲好多!個面包係自家製面包,唔錯唔錯。個MAIN DISH我叫左魚柳意粉,Standard,最好就係伴碟既菜賣相好好,又夠份量,平時出街食通常都多肉少菜,有條菜伴碟通常都唔太靚。今次呢個算唔錯,又夠多,平衡番少少。我見隔離台果碟素意粉好正,聞到好香。多蕃茄同菜曲,下次會叫果個試試。另外見佢D三文治雖然$4X蚊,但係係熱包,多料,又要夠大份,成個碟咁大,見都都諗唔知食唔食得落。都幾吸引下~西餐黎講唔洗點等位,呢間起中上環平日午餐時段有呢個質素,非常合理。會再食!

2017-01-19
$88 (Lunch)
  • 南瓜湯