2023-04-01 76 views
去呢間燒肉舖都係因為佢slam dunk既主題吸引, 因為早排睇埋套戲真係中哂毒。除左slam dunk既poster , 仲有好多好日本既裝飾。 我地揀左晚市精選熊本放題 $298一位, 任食兩個鐘, 加$38可以升級任食澳洲和牛, 咁就梗係要加啦。任飲既飲品就係出面既雪櫃到。 跟住職員就會俾部平板自行點食材, 有各種不同的燒肉可供選擇,包括和牛,和牛封門柳 五花腩, 牛舌, 牛大腸, 豬頸肉, 雞翼,西冷,蝦, 仲有配菜, 小食, 甜品, 點完仲可以睇多次, 冇錯就可以送單, 送完單野食好快送到。 佢地呢度點既食材係以件計, 加左錢就梗係要叫多D啦, 牛肩胛, 牛板腱, 封門柳同西冷每樣都叫左5-6件, 所以上菜都係拼盤咁上, 好靚。 佢地既和牛真係好食, 肉質厚實, 就咁點少少鹽食都好味。之後我地都係忍唔住叫左碗飯, 燒肉同飯真係最佳組合。 除左肉類, 海鮮, 佢仲有小食甜品, 有browie, 炸香蕉, 蕃薯仔等等, 仲有綿花糖, 真係癲左, 最後燒番串綿花糖係一個好既完結。 整體黎講, 呢度既放題係抵食之選, 服務態度仲要不錯。

任飲既飲品就係出面既雪櫃到。

整體黎講, 呢度既放題係抵食之選, 服務態度仲要不錯。