2019-08-20 586 views
呢日嚟到石門聽聞有好多隱世小店無意中係OpenRice發現咗呢間麵店見佢價錢合理又有好評就選定了! 😆佢係京瑞廣場二期都兜咗一陣先搵到佢位於唔起眼嘅角落,而且舖面唔算大只有十幾個位,不過唔算好迫,都坐得舒服嘅😁服務方面: 入到去已經有一個waiter招呼我地,因為舖較細,好似得一個樓面+一個廚房,一眼睇晒😂不過waiter勁好服務!不斷加水,又笑笑口咁,都幾有禮貌🤔唔洗加一又有服務算係咁啦😌食物方面 : 1.冰鎮秋葵秋葵有3種食法:冰鎮、燒汁同胡麻我地揀咗冰鎮,秋葵數量唔算太多,見佢係雪櫃攞岀嚟,配豉油同wasabi😍😍係我地最愛嘅食法🤤好有食日本野feel2. 蟲草豬肚雞絲湯麵每樣餸嘅份量都適中,湯底幾清甜,唔會話有好大陣藥材味,湯麵幾幼細,唔似車仔麵嗰d咁油,好有健康嘅味道😋😍3. 海蝦球湯麵呢個湯底係一樣嘅,不過有好多粒蝦球! 係剝咗殻嘅! 仲要清潔得幾乾淨,起碼望落冇蝦屎😂😂4. 蝦醬雞翼 最後唔夠喉加多個小食😂不過唔記得影相呢個雞翼係3隻分做6隻,細細隻幾易入口,而且炸得幾脆,不過冇咩蝦醬味🤔整體嚟講,係值得encore 嘅抵食健康小店! ❤️
呢日嚟到石門
聽聞有好多隱世小店
無意中係OpenRice發現咗呢間麵店
見佢價錢合理又有好評就選定了! 😆

佢係京瑞廣場二期
都兜咗一陣先搵到佢
位於唔起眼嘅角落,而且舖面唔算大
只有十幾個位,不過唔算好迫,都坐得舒服嘅😁

服務方面:

食物方面 :
1.冰鎮秋葵
秋葵有3種食法:冰鎮、燒汁同胡麻

2. 蟲草豬肚雞絲湯麵

3. 海蝦球湯麵

4. 蝦醬雞翼
最後唔夠喉加多個小食😂不過唔記得影相

整體嚟講,係值得encore 嘅抵食健康小店! ❤️