2022-12-11 1950 views
之前食過晚飯覺得性價比麻麻所以一路冇再食,今次朋友介紹話lunch set 相比起黎比較抵食。Lunch set 都多款,有兩頁我影漏咗一頁,配埋個靚景都係百幾蚊。壽司、天婦羅、刺身、豬肉定食 ($138)一個餐有齊唔同野食,仲有餐飲、麵鼓湯同茶碗蒸,可以滿足細食但又咩都想食下既人。啲魚生都幾新鮮,唔會俾cheap料。天婦羅同豬肉都有晚市既水準,百幾蚊算係好好👍🏻另外朋友叫左個蠔鍋,啲蠔都夠足料,係啲湯偏少,搞到好傑身。味道就唔差嘅但冇乜特別,不過不失咁。同樣都係百幾蚊變相就有啲唔抵食。整體黎講食lunch 都係唔錯既選擇,仲有得望住個海chill下💛

壽司、天婦羅、刺身、豬肉定食 ($138)