🌱💛 MUM 日常野菜料理終於歸來了😭!我等待多時的它,I miss you so much ahh由之前逸東酒店,經過數多月的沈靜,終於新蒲崗落地了😳(係遠左好多)簡直激動到不得了!⁡佢哋走嘅風格係完全日式,可以自由選擇要邊幾款菜式,我幾乎每一種都食過🙈強烈推薦以下選擇!🥺🥺⁡南瓜薯餅濃濃嘅南瓜味,食落去仲會見到一條條綠色南瓜皮,好足料,夠大件。⁡信田卷🥕之前一路都無試,點知一試,佢就成為左我最鍾意嘅一款菜式,好似壽司卷咁,咬落去好有口感,既清爽又豐富,入面有唔同材料,好健康😂⁡赤味噌田樂豆腐佢揀左發酵時間最長嘅赤味噌,比起其他味噌,味道會濃好多,偏咸🧂。作為蘸醬伴本身淡味嘅豆腐,反而可以平衡返。⁡Staff Secret Menu - Curry ($75)呢個好似係新野,之前都未見過!滿滿嘅日式咖哩🍛好大碟,超級飽!同埋,都好好食😋入面含有好多唔同種類嘅豆,就好似食緊咋喳咁,不過就冇咁甜,送飯一流😆⁡
🌱💛 MUM 日常野菜料理

簡直激動到不得了!

強烈推薦以下選擇!🥺🥺

南瓜薯餅