2020-10-01 691 views
係新蒲崗番工果區都無咩黃店, 呢間小店係其中一間, 所以就決定lunch試下呢間係小店, 間舖有少少難揾, 要轉入小巷先見到小店座位比較少, 因為是一個人, 搭枱便有位子可能小店職員人手比較少, 落單同等候的時間都比較等得耐, 最後要等半個鐘先有得食以午餐泥講, set既價錢真係好抵食( ´ ▽ ` )豚肉生薑燒定食@45雖然呢個價錢比較便宜, 但味道絕對唔差!!雖然等得耐, 不過全部野食都係即炒, 豚肉一啲都唔硬半肥瘦既口感好嫩口, 好多洋蔥料, 不過我就覺得如果丼飯有多啲醬料就無咁乾整理來說, 小店lunch抵食!!後生職員態度好好, 所有食物即炒即煮既感覺好新鮮, 不過等候既時間等耐啲,如果lunch比較趕就要諗諗
小店座位比較少, 因為是一個人, 搭枱便有位子

以午餐泥講, set既價錢真係好抵食( ´ ▽ ` )

豚肉生薑燒定食@45

雖然呢個價錢比較便宜, 但味道絕對唔差!!

2020-09-21
$45 (Lunch)
  • 豚肉生薑燒烤肉