2022-04-22
最近天后站新開左間好特別嘅餐廳「WAKO SAKE LABO・SUSHI」係目前嘅香港黎講,佢係第一間集合日式 Cafe,OMAKASE,清酒同日式零售四大元素嘅餐廳。全店以銀色系為主,再集結埋日式木系風格,比到人好科幻嘅感覺,好似置身於實驗室中,好岩打卡呢😍由21/4/22開始,推出期間限定嘅「日本酒飲み放題」,只需$298即可在240Mins 內無限享用數十款嘅清酒😆現場仲有國際唎酒師團隊,可以盡量交流,最適合係黎緊嘅晚市堂食中,放工一齊同好友,同事暢飲!同事建議選購埋和式佐酒小食,晚晚不同款式,採用季節性食材烹調,仲係無防腐劑架😎設有三品、四品、五品選擇,以自助形式,除冷熱盤外,仲有明太子茶漬飯同牛稻庭烏冬供應~酒餚推薦:蕃茄芝士、吉列豬排、燒烏魚子供應時間:MON to SUN 6:00 - 10:00pm
「WAKO SAKE LABO・SUSHI」
酒餚推薦:
蕃茄芝士、吉列豬排、燒烏魚子