❝Rosewood新開法式Bistro小酒館🇫🇷🥂環境高級優雅慶祝一流!食物質素相當不錯🥳❞前排朋友推介係 @rosewoodhongkong 酒店入邊新開既法國菜 @marmobistro 係一間法式Bistro😚環境高雅慶祝一流🥳整體食物質素同服務都好唔錯 雖然性價比唔算好高 始終佢係酒店餐廳啦~試咗好幾款法國菜必點嘅前菜都好滿意 其中洋蔥湯超濃郁 勁多芝士🧀中間仲有好多索滿湯嘅麵包🍞一碗兩個人share都好夠! 另外焗牛骨水有兩大條 超重油脂香搽麵包一流🤤主菜試咗三黃雞鍋 肉質嫩滑 醬汁香甜creamy😝額外加配嘅雞油飯都好香口 撈雞鍋個醬汁好夾!甜品有五款我哋揀咗紅桑子梳乎🍒店員會即席倒入野莓醬😚軟綿綿 酸甜好清新 我同朋友都好鍾意 推介!👍🏻嗰晚餐廳仲送我哋兩杯甜品酒🍷🥰🍴𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙚𝙖𝙩?▪️𝙊𝙣𝙞𝙤𝙣 𝙎𝙤𝙪𝙥 $188 (4/5)▪️𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝘽𝙤𝙣𝙚 𝙈𝙖𝙧𝙧𝙤𝙬 $208 (4/5)▪️𝘽𝙖𝙠𝙚𝙙 𝙀𝙨𝙘𝙖𝙧𝙜𝙤𝙩𝙨 $198 (3.5/5)▪️𝙎𝙥𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙔𝙚𝙡𝙡𝙤𝙬 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙎𝙩𝙚𝙬 $388 (4/5)▪️𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙊𝙞𝙡 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙙 𝙍𝙞𝙘

Onion  Soup
Roasted  Bone  Marrow
Baked  Escargots

Spring  Yellow  Chicken  Stew

Raspberry  Souffle

🍴𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙚𝙖𝙩?
▪️𝙊𝙣𝙞𝙤𝙣 𝙎𝙤𝙪𝙥 $188 (4/5)
▪️𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙊𝙞𝙡 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙙 𝙍𝙞𝙘𝙚 $88 (3.5/5)
▪️𝙍𝙖𝙨𝙥𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙎𝙤𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 $128 (4.5/4)

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍雲玥小館
尖沙咀梳士巴利道18號瑰麗酒店G樓
: @marmobistro

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_尖沙咀

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦/𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式 #joys_法國菜
Spring  Yellow  Chicken  Stew
Onion  Soup
Roasted  Bone  Marrow
Raspberry  Souffle