2017-12-16 635 views
真心期望過高等lift 期間 當lift 門打 職員拎住啲tea set 同我地一齊上天台 tea set 係無遮無擋下 用客lift 運送俾客人 几驚喜上到天台喇 職員明明同我地同lift 都唔問一聲係咪預約左 直行直過咁 無理我地 好勁咁又棟左個牌寫住private event 搞到我地好猶疑係咪入去 最后睇唔其他入口 都入左去 啲服務員真心無視我地 完全唔問我地係咪有預約 要我地開口問先應 好野 好喇 終於帶位喇 佢地真係帶完就算 menu 又唔俾 咁就走左去 要我地舉手叫佢地先過黎 問佢先俾個drink list 我地 又冇誁tea set 跟咩野飲之后佢地先送左一份tea set 黎 但唔係每樣二件 我都係第一次見 可能我地見識少 當係佢地特色 當第二份黎既時候 就知原來唔係 第二份係少了几件食物 咩料呀 佢地 tea set 件數同款式都可以亂咁執 佢地解釋大廚冇返工 所以其他員工唔知咩款 所以出現依個情況 再求其補返几件俾我地就算----依個係解釋黎家嘛🙄🙄🙄 Tea set 只能跟四款茶 而茶唔跟茶壺家 真係一杯 咖啡杯size 既茶 冇茶包 亦冇得refill 啲食物
真心期望過高

啲食物都不值一提 鬆餅實到一個点 有啲甜点個底「林」到一拎上手就碎咁 食美心西餅冇心嬲😖😖

服務員好似one day pt咁 當住客人面係咁按電話 我地麻煩佢地幫手影個相 佢都係咁按手机 係咁errrrr 唔放手佢部手机 搞到茶水部個個要除左手套幫我地 😑😑😑

大佬你地啲價錢都唔平 可以服務同食物都咁九流既 真心自己去美心 買西餅坐係海邊食冇咁嬲