2024-06-15
去開九龍灣成日大商場既停車場都好易泊滿,反而附近寫字樓其實好多都好優惠,星期六日泊車又平,揸車人士既福音。今次所以行完街就去番停車場上面既flames醫下個肚仔。呢度都係西餐為主,menu選擇唔算多,但沙律,意粉,扒,甜品等樣樣都有。Grilled rib eye steak $268烤牛扒同煎牛扒比較除左牛扒上既坑紋之外,牛扒感覺上都係有陣烤肉味,牛扒唔會話用好多黑椒醃過,簡單用下小小鹽燒過已經好入味,而且肉眼肉質軟淋,肉味香濃,帶埋本身牛既脂肪一齊食,非常香口邪惡。Parma pizza $168Pizza自己覺得唔係料多就係好,最緊要係個餅底好唔好食,同配料夾唔夾得黎。呢度我覺得比例就做到岩岩好。識食既睇個批邊就知咩料子餅底相信係店鋪自製,概唔會太簿食落又煙un ,配上Parma ham、芝士、火箭菜同茄汁,又唔會互相搶大家既味道,好食!!Truffle fries $58薯條即點即炸,熱辣辣之外,佢哋唔係配黑松露醬就算,而係用上黑松露shake均d薯條,每一條都會沾滿黑松露,而且份量多到可以唔只2人份量
今次所以行完街就去番停車場上面既flames醫下個肚仔。
Grilled rib eye steak $268
Grilled rib eye steak