留意咗呢間咁粉紅咁有少女心嘅餐廳好耐😆今次先發現原來係主打素食😂菜式創意又精緻,好睇又好食😌餐廳室内外都極多打卡位,除咗海景卡位,仲有巨型夾公仔機🧸而菜式會食完一道先上一道,用餐時間會比較長,真係啱哂同閨蜜慢慢傾計同打卡🤭🤭🥰今次用 @openrice_hk 預訂威靈頓素牛柳晚餐 ($688)套餐已經包左兩杯餐酒同埋兩杯餐飲😋都幾抵食,重點係環境打卡一流😙🌷花束沙律我就係為咗佢而嚟😍😍真係諗唔到沙律可以做到咁靚咁立體嘅鮮花造型🤩真係唔捨得食佢🫣要影多幾張相打卡先😋😋🧈摩利菌迷你南瓜湯南瓜湯係用由迷你南瓜製成嘅碗盛載,既實用又特別,仲要好得意🥰南瓜味都幾清甜,食到尾仲可以刮埋啲南瓜肉,一啲都冇浪費到😝🥩黑松露威靈頓素牛柳之前睇人介紹過素食威靈頓牛🐮從未試過素牛肉,原來口感同真牛肉真係咁似😱唔講真係唔知係素肉😂好香黑松露味,值得一試😋🍌法式火焰香蕉呢個甜品係由師傅喺席前即場製作同表演😂臨噴火前店員好貼心咁提我準備拍片🥰一路整嘅時候都聞到好香好想食🤤可惜即係表現好睇,甜品一般,香蕉唔甜好粉,甜品發揮唔到應有水準,比較失望🥺🥺

花束沙律
🌷花束沙律