2021-10-21
太耐無得返家鄉~好掛住日本老麥既早餐🤤果個用pancake 代替麵包皮既漢堡. 每次去日本都一定食好彩香港呢個圈子總唔會令我失望☺️係香港終於有得食啦Hero’sFriday 開鋪時已經好多人講. 但由於位置實在唔近我🥲所以到呢刻先食到荔枝角店只做外賣. 食晏時間勁多人排隊. ☀️夏天係陽光下等都幾辛苦..好彩我打電話先去落單. 再預返店員同我講既時間行過去. 等一陣就拎得🥰~豬柳蛋班堡套餐轉薯圈~係薯圈呀😍重要熱辣辣脆卜卜架唔會炸到好乾硬角角. 最重要係佢有好多個圈🤣唔似金拱門咁碎哂得一兩舊有圈🤦🏼♀️豬柳班堡個蛋真係好出色. 炒到啱啱好成形. 但入面重係好滑加上溶咗既芝士簡直一流. 重有拉絲效果豬柳都好大塊. 唔會過咸. 亦幾鬆軟最重要係個pancake🥰陣陣既楓糖牛油味好香. 但又唔會好甜質地整到好鬆軟. 濕軟度啱啱好. 又唔會痴牙呢個堡真係好高汁🍔唯一唔好既係佢實在太大個🥸我一啖咬唔哂成個飽. 啲料太多食到我好飽好攰😝如果佢係我附近開實成日去食🥲
好彩香港呢個圈子總唔會令我失望☺️係香港終於有得食啦
~豬柳蛋班堡套餐轉薯圈~
係薯圈呀😍重要熱辣辣脆卜卜架
得一兩舊有圈🤦🏼♀️