2020-06-03 115 views
難得,等左咁耐終於有得食韓式燒肉🇰🇷梗係同最愛既歐爸一齊食啦😚歐爸係燒烤達人,GG全程都係坐係度食🥢、影相📷同等食⏳😆好幸福哦!叫左豬護心肉同牛舌、辣豆腐湯、紫菜飯團同埋韓國啤酒🍻不過個啤酒落完無嚟過,燒到一半再追,追左兩次先嚟,睇嚟妹妹要再train下係我太耐無嚟食定真係唔同左?食到個肉係用果醋醃過,鬆軟得嚟酸酸甜甜,又夠juicy!😋當然都要讚一讚親愛既歐爸爐火純青既技術👨🏿👍🏻 重點條蛋等到成餐飯食完先熟🤣任fill都蝕踔啦!飽到食唔到啦!🙈Menu入面有個set係嫩豆腐湯,但a la cart menu就只係得辣豆腐湯,好confuse.嗌果時唸住紫菜飯團應該係日式飯團🍙咁樣,點知成碟勁多舊飯軟糯、紫菜既量夾得天衣無縫超好味送燒肉一流!話時話我俾左個籃妹妹refill點知佢收走左,就一去無回頭....... 做乜事者但希望佢地真係要改善下啲通風,燒到一半開始好焗夏天應該唔可以再嚟幫襯...

韓國啤酒

辣豆腐湯

嗌果時唸住紫菜飯團應該係日式飯團🍙咁樣,點知成碟勁多舊
飯軟糯、紫菜既量夾得天衣無縫
超好味

紫菜飯團

送燒肉一流!

但希望佢地真係要改善下啲通風,燒到一半開始好焗
夏天應該唔可以再嚟幫襯...
牛舌、豬護心肉
$200 (Dinner)
牛舌、豬護心肉
紫菜飯團