2021-06-16 112 views
其實大家都係受疫情影響所以冇辦法去到外國日日睇住啲旅遊雜誌解下悶頂住當先其實真係好想去日本㗎 冇辦法啦只可以食住日本嘢頂住檔 今次呢就揀咗呢間喺沙田石門叫~鮨釧~嘅日本菜廚師發板 Omakase !! Omakase !! Omakase !! 叫左$1580 SET DINNER當中包括深海池魚高檔魚類赤崎真蠔份量十足赤牡丹蝦口感軟滑羽太入口即溶深海池魚薄切配黑醋昆布汁賣相吸引重點:最主要係你可以坐喺廚師面前欣賞佢製作嘅過程細心既動作, 精準既手法 專業既做工色香味絕對齊  每樣嘢都做到好仔細絕對係新嘅享受絕頂!小結:店舖面積唔算大只可以容納小量人數貴精不貴多去食之前最好打個電話去查詢一下會好D服務員嘅服務非常之體貼同親切 令我感覺非常開心 真的好有FEEL 但又CP值夠對得住.留意:原來主廚曾向日本師傅學藝嚴選日本直送食材沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G07號舖電話號碼 54844661
其實大家都係受疫情影響所以冇辦法去到外國

深海池魚薄切配黑醋昆布汁

賣相吸引

重點:
最主要係你可以坐喺廚師面前欣賞佢製作嘅過程
細心既動作, 精準既手法 專業既做工
色香味絕對齊  每樣嘢都做到好仔細絕對係新嘅享受

原來主廚曾向日本師傅學藝

嚴選日本直送食材

沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G07號舖
電話號碼 54844661
Other Info. : 高級日本餐廳,主打廚師發辦,餐廳只有10個座位,用料上乘,價錢親民,客人能觀看廚師製作餐點。
2021-05-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$1580 (Dinner)