OK抵食既下午茶 PrettychowLevel 22011-06-11282 views Follow 依日同朋友一齊去試下依間新開的Cafe 如果唔係有人介紹都唔知依度有間Cafe 平時食tea去的cafe都係陰陰濕濕咁 依度有好大的落地玻璃 成條旺角行人專用區都睇到 個view幾舒服 我最鍾意佢D台,係用馬賽克砌架!!!!(本人好鍾意馬賽克) btw我地兩個其實係想搵地方計劃下去旅行 依度有電腦上網供應岩哂下午茶小食拼盆兩個人叫左夾份叫左個小食拼盆$60 有薯條、薯餅、八爪魚腸仔、炸魚、雞串 味道唔錯 份量兩個人食都ok 又叫左兩杯野飲 一杯正價,一杯半價 薑母奶茶 同 士多啤梨紅茶 薑母奶茶夠薑都幾好飲 士多啤梨紅茶ok 兩個人食左$107 下次會再去The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShareOK抵食既下午茶 P Cafe https://s.openrice.com/QrKT0238X00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes下午茶小食拼盆Date of Visit2011-06-08Dining MethodDine InSpending Per Head$50 (Tea)