2022-10-07 121 views
終於可以黎葵廣掃街,Nuttea最近出左新季限定,即刻去買黎飲!飲完未夠喉,即刻Encore買多杯係車慢慢飲!♥️蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶飲品既上層係蘋果肉、脆脆片、堅果;中間則是奶蓋;底層則是茶底;茶底香濃,冰凍的茶底與奶蓋混合,營造出清新的口感及味道!再加上蘋果、脆脆、堅果都是有咬口的鹹物、配上甜甜的奶蓋茶,中和了整杯飲品的味道,感覺一流!♥️伯爵朱古力堅果奶蓋茶飲品散發出香香濃郁的伯爵朱古力,朱古力味道挺突出及香甜;奶蓋茶超中細膩滑溜、茶底很清新,飲品混合起來入口舒服、香甜而開胃;朱古力配上堅果奶蓋口感挺有飽吐感!店家設計不少飲品,我還會回來再Encore!

♥️蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶
蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶

♥️伯爵朱古力堅果奶蓋茶
伯爵朱古力堅果奶蓋茶

店家設計不少飲品,我還會回來再Encore!

伯爵朱古力堅果奶蓋茶, 蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶
2022-10-07