2019-03-09 184 views
承蒙上司厚愛❤ 今日可以一嚐北角後街既一間chill cafe 「Villa Villa」Lunch time時間都幾多人排隊要等around 10~20 分鐘先有位Lunch sets主要有all day breakfast, burger, risottos, spaghetti 同pizza包埋飲品 有幾款揀 e.g. 黑糖薑茶 檸茶我就揀左organic coffee 第一次飲有機既咖啡 的確係豆味香濃差唔多每個lunch set (set E~set佢M) 都包埋蒜蓉餐包同餐湯餐湯係忌廉蘑菇湯 十分creamy😚蒜蓉包好有誠意 超級鬆軟新鮮 聽講係店家自己每日焗製既😉北海道帆立貝黑松露忌廉意大利飯 @$138帶子好大粒好新鮮 意大利飯既味道類近蘑菇忌廉湯既味 好creamy 飯質偏硬 係一個高質既risotto👍鮮蝦意粉 × 蒜香蕃茄醬 @$76呢個意粉勁好食 怪唔之得我見枱枱都有叫咁滯啦😂意粉既軟硬度控制得岩岩好 好有口感😄個蕃茄醬汁仲好濃郁timMasala Chicken Pizza 7" 厚批@$75呢個pizza係季節限定 味道都幾特別 好有indonesia既風味
Lunch time時間都幾多人排隊

下次可以試下佢既雙重芝士pizza 10"😈
P.S. 極力推薦大家去食佢既鮮蝦意粉😆
2019-03-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch