(Non-member)
前晚,我同老婆終於的起心肝,搾車去哩間我地好想去好耐的 The Sky Bar啦。環境就不錯, 有張sofa好舒服, 但是那隊band, 好鬼嘈, 嘈得說話都聽不到海鮮類為主,亦有意大利粉麵及牛扒類,食品種類可算小,選擇小食方面Only炸薯條合乎Chips之標準,夠粗身之外,也很夠薯仔味.兩杯飲品都幾好飲,完全推介。(Stewberry Mijito,peach Margarita):每日有多種生蠔供應,至於氣氛方面可說是Mongkok區中唯一的優皮一族的集中地各員工親切及友善的服務加上健談的酒保,確實可令你樂而忘返呢間餐廳同喺外面望一樣咁有情調,D嘢食仲幾好㖭!當然,佢唔係好平啦,不過都幾抵食吖,好過食D又貴又難食嘅嘢。拍緊拖嘅情侶或想揾一個特別D嘅地方同另一半食飯,呢度都係一個好嘅選擇!食物OK啦, 服務又稱心, 食得好開心!P.S.Happy hours(4-8pm)

各員工親切及友善的服務加上健談的酒保,確實可令你樂而忘返

P.S.Happy hours(4-8pm)
2009-10-11