又黎試新餐廳喇🤩!今次真係夠晒新,三月中先開始試業㗎~就等我嚟同大家試吓伏唔伏喇😏!入到去餐廳,個裝修睇得出落咗好多心機👍🏻,餐廳內外嘅牆壁都有好多唔同嘅壁畫,增添咗好多東南亞嘅vibe🥳~但除咗環境靚同舒服之外,都要睇埋啲嘢食嘅😉⋯✨正宗檳城炒貴刁 $76個貴刁上菜嘅時候係冚住蓋嘅,一打開就聞到好香,feel到個鑊氣呀🤣~令人急不及待想開動🤤!但食咗一啖就發覺只係得個辣味,無其他味道⋯比較單調🫠~而份量都正正常常嘅,蝦仁亦算大隻同彈牙😗!明白始終係新開張~希望佢嘅食物質素會隨住慢慢上手而更進一步啦💪🏻!遲啲有機會再黎試過佢😉🙌🏻!CP價:🌟🌟Encore機會:🔥🔥🔥環境氣氛:🧸🧸🧸🧸🔖 #鐵飯碗 (旺角) @tiffin_kopi_house📞 61219960🔍 旺角豉油街36-42號榮高大廈地舖至2樓#k_razyfoodie #k_razyfoodie馬來西亞菜推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食 #美食推介 #吃貨日常 #真實食評分享 #旺角餐廳推介 #拍拖好去處 #相機食先 #慶祝周年紀念 #朋友暢敘 #正宗檳城炒貴刁

✨正宗檳城炒貴刁 $76

CP價:🌟🌟