2021-07-01 452 views
🧸超超超大份旺角樓上cafe今次食左📝:🥢party set 2人餐 $338 需加一🥔炸薯角👉🏻薯角啱啱炸起,擺入口係會係咁哈氣既程度。熱度同埋脆度為薯角增色不少,不過講真薯角本身都好好味,而間間鋪啲薯角都係差唔多味。冇乜特別😼🍲特式雜菌燴飯👉🏻燴飯入面有芝士同埋超多菇。入口唔會過鹹,不過可能因為芝士融唔切,搞到大大塊半軟半影咁攤係啲飯上面。跟住我以為係白色的菇,就成舊擺入口(;´༎ຶД༎ຶ`)🍕辣肉腸薄餅之前都黎過呢間cafe食一次飯,感覺上舖頭嘢食發揮正常,唔會搵到難食既位,但都冇咩特別。但有個好好既位就係會比你無限時任坐~(唔知多人嗰陣會唔會趕你走)咁就可以同frd瘋狂傾計啦😚❤️2人餐2人食會剩返個一人份量出黎🥲🥲🥺份量好夠!!
🧸超超超大份旺角樓上cafe

今次食左📝:
🥢party set 2人餐 $338 需加一

🥔炸薯角

🍲特式雜菌燴飯

🍕辣肉腸薄餅

2人餐2人食會剩返個一人份量出黎🥲🥲🥺份量好夠!!
  • 特式雜菌燴飯