2021-09-16 675 views
之前聽講舊旺角政府合署重建之後,改左做商場TOP,而入面Food court 開左幾間唔種同類嘅菜式,今日就打算試其中一間大力水手炸雞。大力水手炸雞係美國連鎖快餐店,以炸雞為主打,而且有超過1800家分店 ,香港機場都有分店。以佢咁出名既知名度,相信今次又有好野食。因為Food Court 嘅關係,好易搵位,坐底無耐就叫左坐個炸雞2人餐,再加多隻炸雞。不過加完隻炸雞之後,我搵極都搵唔到,原來係隻炸雞嘅上脾同雞鎚係差唔多size,加炸雞翼好似抵食過上脾,不如用24蚊加4隻雞翼好過啦。味道嚟講都可以,薯條比較出色,但我成餐飯既心情就比隻炸雞上脾破壞左。

以佢咁出名既知名度,相信今次又有好野食

2人炸雞餐

,加炸雞翼好似抵食過上脾,不如用24蚊加4隻雞翼好過