2019-10-14 224 views
今晚約左朋友食晚飯,就選擇左係旺角區,因為大家都方便坐車回家。上網👀搵下有咩好食...見到有間樓上鋪嘅日本餐,查看食評都幾好,而且看食物照片質素都有些水準,應該都唔會中伏掛,雖然價錢都唔算平,但都想去試下當晚入到去唔算太多客人,環境舒服,起碼唔會好嘈同有些座位好迫等問題服務態度都好殷勤先來個小食我嘅至愛✍🏻燒雞泡魚干🐡雖然份量係少左d,但係火喉燒到剛剛好唔會乾爭爭,仲係淋淋地好軟身✍🏻韓國海膽好新鮮✍🏻活燒元貝食得出鮮同甜,連汁都比我飲埋✍🏻免治雞肉棒是自家製,配埋生雞蛋食是日本正宗食法👍🏻✍🏻蟹膏多士一上枱已經聞到好香,未食已經流晒口水,可惜蟹糕燒得比較乾身左✍🏻明太子雞翼普普通通冇咩特別✍🏻义燒烏冬是唯一今晚最令我失望嘅菜式,因為义燒又厚又嚡最後飽住個肚都要叫左個菠蘿雪葩食總括來說我們二人都是食左一千鬆d,都唔算太貴,值得推薦👍🏻👍🏻

服務態度都好殷勤

✍🏻韓國海膽好新鮮

✍🏻活燒元貝食得出鮮同甜,連汁都比我飲埋

✍🏻免治雞肉棒是自家製,配埋生雞蛋食是日本正宗食法👍🏻

✍🏻明太子雞翼普普通通冇咩特別

✍🏻义燒烏冬是唯一今晚最令我失望嘅菜式,因為义燒又厚又嚡

最後飽住個肚都要叫左個菠蘿雪葩食

• 燒雞泡魚干