2014-04-01 1964 views
之前聽同事講過langham上面呢間日式餐廳啲野食唔錯, 個日係旺角見完客就自己上去食左個Dinner, 黎到既時候仲好早所以都唔洗等位.佢有兩個Dinner set, 不過都係二人餐, 於是我就散叫order 左一個蒲燒鰻魚石燒飯, 一碟鹽燒鯖魚, 同一杯朱古力碎摩卡沙冰.好耐無食過日式鰻魚飯, 佢都幾足料, 兩大片鰻魚遮晒食個碗面咁滯.淋係飯面既鰻魚汁都好香. 面頭仲加了蔥花同蘿蔔絲, I like it.鹽燒鯖魚我本身都鐘意食既, 佢呢份唔算好大條, 但燒得幾香, 幾好味.杯朱古力mocha沙冰幾好飲, 朱古力味幾濃幾香, 唔會好甜, 非常好.同事都算無介紹錯, 野食都幾好食, 呢間野燈光同氣氛幾浪漫, 有梳化坐同周圍放左好多公仔, 同埋主要都係二人晚餐, 應該幾適合兩口子黎食.
之前聽同事講過langham上面呢間日式餐廳啲野食唔錯,

個日係旺角見完客就自己上去食左個Dinner,

黎到既時候仲好早所以都唔洗等位.
佢有兩個Dinner set, 不過都係二人餐,

於是我就散叫order 左一個蒲燒鰻魚石燒飯,

一碟鹽燒鯖魚, 同一杯朱古力碎摩卡沙冰.
2014-03-25