本身見好多人推介所以book定但係七點嚟到冇咩人一入嚟個男侍應就話呢度係居酒屋嚟所以一定要叫咗酒水先會上嘢食咁我哋坐低就用QR code落單然後佢再講多一次話一定要叫咗酒水先會上嘢食 同埋推介我哋飲啲咩酒咁我同我朋友唔係太想飲酒所以諗咗食咩先跟住叫完嘢食我喺度碌下其他食評發現一定要叫飲品先會上嘢食所以我哋兩個叫咗兩杯無酒精飲品然後啲嘢食即刻嚟 但係啲串燒已經變咗常溫同埋啲嘢食都偏細份串燒都好乾身玉子燒冇咩味個石鍋飯幾好食 好濕似risotto 不過好細份🫵🏻🫵🏻最精彩係個豬頸肉一放落口嗰下以為自己食咗一啖鹽🥵叫個侍應嚟同佢講話好鹹食唔到 然後佢問廚房廚房話係整定所以份份一樣 所以佢幫我哋cancel咗 但係佢最後再加多句話因為我哋冇嗌酒所以好鹹 建議我哋叫酒 當然我哋冇叫到🫵🏻🫵🏻我哋隔離坐咗一枱客佢哋都好似我哋咁冇叫嘢飲只係叫咗嘢食然後我見到佢哋啲嘢食放咗喺我哋後面一張枱嗰時影咗行埋去同佢哋講話要叫咗嘢飲啲嘢食先會上跟住佢哋就叫咗三杯嘢飲 個侍應即刻將啲嘢食放返去佢哋張枱嗰刻我心諗點解可以做得咁肉酸😃😃😃當然佢哋食嘢之前同等嘢食嗰陣都有俾個侍應叫嗌酒我明白日本居酒屋文化係一坐低就會叫
本身見好多人推介所以book定

跟住佢哋就叫咗三杯嘢飲 個侍應即刻將啲嘢食放返去佢哋張枱
嗰刻我心諗點解可以做得咁肉酸😃😃😃
當然佢哋食嘢之前同等嘢食嗰陣都有俾個侍應叫嗌酒

我明白日本居酒屋文化係一坐低就會叫嘢飲
但係唔一定係要叫酒㗎嘛 即使係普通一杯烏龍茶都可以 所以呢間舖頭我唔會再嚟第二次😅😅😅😅

成個日本居酒屋文化俾你玩爛晒🫵🏻😿
同埋好食是良知啊😿🙏🏻🙏🏻🙏🏻