係人流極旺既先達廣場附近, 有間Cafe雖然裝修地方唔太時尚美麗, 但食物質素一d都唔out~------------------------------【香芋布甸特飲】HK$52甜度適中, 有好香既香芋味, 連埋布甸一齊飲, 一D都唔寡【Oreo特濃朱古力】HK$52第一啖飲落有極濃朱古力味, 濃得黎又唔會過甜, Cream既下面有一層Oreo, 飲既時候可以飲埋Oreo, 飲之餘仲有得食, like!!!【滋味拼盤】HK$98有炸薯條, 鴨胸, 脆皮腸同埋炸雞翼, 個人覺得呢款小食比較普通, 係一個屋企都可以簡單整到既小食【香草忌廉三文魚扒意粉】HK$108三文魚扒表面煎得好脆, 入面又唔會太乾, 略帶點三文魚本身既甜味...而個意粉又煮得好Creamy, 食落係感覺漿住個口, 加上d香草, 令食成個意粉更加香~【特盛日式汁燒鰻魚炒飯】HK$138好出色既一個鰻魚炒飯, 有超大條既汁燒鰻魚, 啖啖肉, 燒得好香, 鰻魚依然都keep到好滑, 好鮮甜...個炒飯炒到粒粒分明, 雖然唔可以話極有穫氣, 但都係香噴噴...令我會食完仲想再食~ 【招牌玫瑰雞翼】HK$48相信呢個係呢間ca

【香芋布甸特飲】HK$52

甜度適中, 有好香既香芋味, 連埋布甸一齊飲, 一D都唔寡

【Oreo特濃朱古力】HK$52

【滋味拼盤】HK$98

【香草忌廉三文魚扒意粉】HK$108

【特盛日式汁燒鰻魚炒飯】
HK$138

【招牌玫瑰雞翼】HK$48
相信呢個係呢間cafe既獨家小食, 出面未見過咁有心思既雞翼, 雞翼搥仔位置被整成玫瑰花形狀, 賣相已經好吸引, 玫瑰雞翼被炸得脆而不油, 灑左少少鹽係上面吊下味, 令味道更加突出...

• 特盛日式汁燒鰻魚炒飯