2017-08-07 2358 views
細細間日式放題幾個朋友見下面食餐飯, 就腳當然響旺角食, 不過要好食之餘, 仲可以有時間空間傾下吹下就有難度. 今次搵左呢間日式放題, 唔太貴之餘, 仲符合哂我地時間空間嘅要求.因為閒日而且訂左枱, 舒舒服服一坐低就可以食. 第一ROUND先食刺身. 選擇唔需要太多,唔需要大大個碗 新鮮用心無漏單.  我最鍾意食前菜, 買返來的, 都係咁上下.壽司最值得推介係, 唔怕飽肚值得一試. 我地仲試左個及, 堅有羊膻味!! 另外, 都唔錯.其實仲有個好值得推介, 不過叫左幾轉都係一上枱就被大家食左, 無機會畀相機食先. 由於細細間,  飲品選擇方面的確少. 不過, 又由於細細間, 坐滿都唔太嘈, 好適合我地幾個朋友傾下偈吹下水.
細細間日式放題

因為閒日而且訂左枱, 舒舒服服一坐低就可以食.

刺身

刺身

我最鍾意食前菜, 買返來的, 都係咁上下.
螺肉

壽司最值得推介係[吞拿魚沙律船], 唔怕飽肚值得一試.

吞拿魚沙律船

我地仲試左個[鹽燒海蝦]及[羊肉串], 堅有羊膻味!!
鹽燒海蝦及羊肉串

另外, [汁燒香草腸] 都唔錯.
汁燒香草腸

其實仲有個[牛舌]好值得推介