2019-01-10 326 views
呢篇係我第一篇食評,因為間野實在太差所以要打出黎,我最近見呢間野好hit所以同朋友黎試下,順便慶祝佢生日,點知係完全中伏,服務、食物及環境都很差,價錢也不便宜,完全不明白佢點解咁受歡迎。首先食飯果日有人打黎confirm booking, 然後話淨係收現金,我話上網睇有得收卡,佢先話收卡會慢啲,但都可以收既,咁ok la, 去到個帶位小姐又講多次淨係收cash, 我話打電話個同事已經話可以收卡,咁佢去問下問完番黎又話可以收卡,埋單果時我比卡,個waiter又話要收cash, 話部卡機壞左,我話帶位果位小姐已經話可以收卡,咁佢先比我比卡,最後成功比左卡,但已經證明左佢地專登呃人話部卡機壞左要人比cash。食物不算便宜,但完全係放題質素,叫左條$1488既象拔蚌,十分一般,口感好硬不鮮甜,唔似係加拿大貨。佢啲雪花一口牛、羊肉都無咩味,價錢跟食物質素不成正比。成餐飯唯一滿意既係黑松露蝦丸。有次加湯唔知會聲就加,當時我地三個都攞住個匙係度烚緊,搞到個肥牛粒要等啲湯滾先有得食。整體服務質素差,食物質素很一般,呢個價錢可以去食其他貴價更有質素既餐廳,不會再黎。

加拿大象拔蚌
雪花一口肥牛粒 (前)  小羔羊肉片(後)
極上雪花肥牛、蟶子皇
2019-01-08
Celebration