2015-03-11 1062 views
係廣華街,買完wargame 嘢,諗住搵個地方座低同D game友吹下水,於是就近入咗去,見佢就腳!入到去已經有D唔對路,叫個亞姐執枱,叫幾次至有反應。叫咗個雞煲,牛頸脊,嚮玲,丸,羊肉,菜,等等。牛頸脊,ok! 嚮玲,好食!其他,行貨,預咗,冇投訴。但係個雞煲食唔到有雞味,唔緊要,但咸到超晒標,味精又超重手,唉!個掌翼又硬又咸,唯有叫汔水。有個男員工,肥肥地,同佢講話要支可樂,佢走過來望一望,就走咗出門口,勁有型!當然冇理我哋啦,我地O晒咀。之後叫佢埋單,仲勁!佢行過來,雙眼望高處,然後冷冷一句:點様!好嘢,原全冇眼神交流。嘢已經唔好食,態度又差,可能老細以經搵夠!保證冇下次!
入到去已經有D唔對路,叫個亞姐執枱,叫幾次至有反應。
叫咗個雞煲,牛頸脊,嚮玲,丸,羊肉,菜,等等。
牛頸脊,ok! 嚮玲,好食!其他,行貨,預咗,冇投訴。
保證冇下次!
招牌雞煲