2021-05-26 172 views
有日臨時約左friend係銅鑼灣食飯,上網睇下有咩好食就突然見到依間sake bar平日星期一至四做緊food menu八折,同環境好似幾好,就決定上黎試下。上到黎環境又真係唔錯,一入門口就有staff親切咁招呼我地同講解流程依間舖就自己係電話落單嘅,咁㩒完落單就同friend去左睇有咩酒飲(聽staff介紹原來日日都會換幾款酒同樓下16樓有間retail可以直接買酒添)。我個人就好甜,staff都推介左「作」嘅系列比我。另外仲有好多果酒,我愛上左toromelt系列,尤其係桃個款!我朋友就去左試佢地嘅新menu和牛同海膽,我就去左食明太子,已經成年冇得去日本嘅我,竟然食到以前去福岡食明太子時嘅風味,好感動下次會再黎

下次會再黎
2021-05-20