2023-08-29
餐廳平日晚飯時間都幾full下,黎之前最好book定位。揀咗澳洲M5和牛120分鐘吃到飽套餐,自助區有多款飲品選擇,仲有各種蔬菜。用手機落單後,食物好快就送到。呢個套餐每人會贈送嚴選牛舌芯 2條,牛舌芯鮮嫩可口,牛味濃郁,如果要加追就要額外俾錢牛肉方面,我就比較鐘意食澳洲M5和牛、安格斯牛小排➕美國SRF極黑牛食落肉味香濃,口感香滑海鮮方面,真系要贊下個虎蝦,大條得黎又夠曬新鮮,十分爽口彈牙。帆立貝、烤中卷、多春魚、絲瓜煮蜆➕美乃滋章魚燒都非常美味😋值得一試小食方面,烤魚乾、鴨舌、烤豬肉乾、梅山酥炸薯➕台灣小枕頭(麻糬)食落都好滋味飲品另外加咗姜母茶沙瓦,飲落個感覺系姜母茶加啤酒。除左自助區嘅飲品之外,仲有4️⃣款杯裝飲品可以系QR code落單,試咗個紅火冰茶,🈶粒粒紅肉火龍果,飲落味道唔會太甜甜品每人可以揀一個,有Haggen-Dazs 雪糕或者仙草芋圓,我哋揀咗士多啤梨馬卡龍及曲奇口味,我就鐘意食士多啤梨馬卡龍味,食落好有咬口
食落肉味香濃,口感香滑