2021-06-18
Daily Combo Lunch Set 💰88 (1 Taco + 1 Bowl + 1 drink)✨Taco (Mexican Chicken / Market Fish) 💫評分: 4/10📝啲餡係整得唔錯,炸魚都幾鬆脆🤣不過個皮真係硬🥲🥲🥲, 搞到唔係好想食曬佢🥲✨Choice of Bowl (Cowloon / Iron Pig) 💫評分: 7.8/10📝Cowloon港式沙嗲牛肉&15味豬腩, 有啲95搭8🤣, 有啲似食嘅茶餐廳🤣啲醬好夠尤其係牛油果醬🤣略嫌啲脆卜卜配料硬咗🥲成個bowl係幾Refreshing同健康, 加埋荷包蛋真係夠晒飽🥳跟餐+💰15雞蛋仔,之前special offer跟餐免費✨Chinese Sausage Eggettee💫評分: 7.1/10📝店員推介有啲weird🤣, 食甜嘅雞蛋仔好食啲🤣係重鹹香味不過自己覺得唔係幾match,好好笑自己都係鍾意試啲新奇搞笑嘢食但係每次都會好後悔😌✨Brownie Chocolate Eggettee💫評分: 8/10📝好濃朱古力味🍫🥳同埋都好鬆脆ℍ𝕦𝕟𝕘𝕖𝕣 ℙ𝕠𝕚𝕟𝕥📍中環歌賦街45號地舖(上環🚇 A
💫評分: 4/10
💫評分: 8/10
📝好濃朱古力味🍫🥳同埋都好鬆脆
ℍ𝕦𝕟𝕘𝕖𝕣 ℙ𝕠𝕚𝕟𝕥
📍中環歌賦街45號地舖
(上環🚇 A2 出口行5分鐘就到)
💫評分: 7/10
💬 雞蛋仔好大底超級飽🤰🏻,覺得成個set好豐富, taco皮好失望,不過整體成個環境都好hoisum同埋好靚特別係bar枱位,一個人來獨食都還好🤣個set份量真係超大, 兩個人share一個雞蛋仔都夠曬,set包罐裝嘢飲或者健康啲飲sparkling water又得,staff超好人抵讚😌
#hungerpoint #雞蛋仔 #SaladBowl #TacoRice #Salad Bowl #中環美食 #墨西哥菜 #小食店 #Eggettee #香港美食 #上環美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie