2021-06-15 565 views
咁啱今日同朋友都放假,佢話想食放題,任性既我地就去左旺角嚕。lunch食放題真係第一次,雖然唔會覺得好heavy,但lunch既胃口好似冇晚餐咁大,所以食唔得幾多野咁。首先叫左啲刺身壽,壽司同卷物。炙燒左口魚壽司真係冇得頂,火炙後有少少油脂燒左出黎,令到左口魚更滑溜,有入口即溶既感覺。放題既級數就一定冇高級刺身舖咁高質,但放題做到咁已經好唔錯~只要有芒果既卷物,大多我都鐘意,芒果炸蝦卷既芒果甜,一啲都唔酸,炸蝦都脆既,好食!炸物方面,炸牛奶炸榴槤都叫左,兩樣都不失所望,榴槤味好香濃好正~ 天婦羅中規中矩,唔錯。炒蟹稍為有啲失色,啲醬好多,稍為過咸。肉唔多,而且肉質都差啲,下次都係唔叫呢樣嚕。最後拎左啲唔知咩名既甜品,不過呢幾款都好食~

最後拎左啲唔知咩名既甜品,不過呢幾款都好食~
2021-05-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$188 (Lunch)