2020-11-11
超級耐無食過放題,響旺角行街最方便就係週圍都有好多野食,所以同frds揀左兆萬上面呢間 神戶屋日韓放題,試下個lunch放題。坐低左簡直頭暈眼花,因為menu真係好多野食揀!!!有少少選擇困難症既我好彩都揀到好多野食。# 刺身拼盆 # ***** *** 8.5/10最推介係 : 象拔蚌,帶子,甜蝦,螺肉,北寄貝等刺身,好鮮甜。我friends話啲蠔都好鮮甜好好食,我自己唔食蠔所以唔知。太多野食 所以一次過講我推介既野食啦:炸雪糕,唔太甜,外暖內凍,好正。我第1次食炸雪糕,to be honest....麻辣炸雞軟骨: 極度推介!!!!!食落唔油唔咸,但係就有超甜麻辣粉味,超級喜歡!!!!燒羊架,牛舌,燒得好tender好juicy,味道啱啱好,啖啖都係孜然同牛羊既香味。燒菠蘿,燒到啲菠蘿軟軟地,好香好好食!炸物拼盆有超多種炸物,炸豆腐,炸芝士,炸蠔等都係我既推介。燒帆立貝都唔錯,燒到啱啱好,而且個汁都幾濃幾掛汁,真係唔錯。食完野最開心係見到啲雪糕雪條,有幾款韓國既可以選擇,超開心!野飲都有好多選擇,不過我少飲甜野 所以都係最緊要有道地茶可以揀就得haha。總括黎講,二百幾蚊一個人,真
# 刺身拼盆 # ***** *** 8.5/10
太多野食 所以一次過講我推介既野食啦:
燒菠蘿,燒到啲菠蘿軟軟地,好香好好食!
炸物拼盆有超多種炸物,炸豆腐,炸芝士,炸蠔等都係我既推介。
總括黎講,二百幾蚊一個人,真係好抵食!!! 已經同frd約緊下個月再黎啦!!!